Wij zoeken kei goede leerkrachten!

Vacature leerkracht vervanging

Een Toermalijn is veelzijdig, glanzend en kleurrijk. Dat zijn precies de eigenschappen die wij zoeken in jou als leerkracht.

“Werken bij de IKC De Toermalijn is anders. Waarom? Omdat wij een hele bijzondere school zijn. We bevinden ons midden in de Tegelse wijk “Op de heide”. Een wijk waar, net als op onze school, kansen liggen voor iedereen. Bij ons is iedereen welkom. Hier kun je echt het verschil maken, voor de leerlingen, maar ook voor het team!”

De vacature

Bij De Toermalijn zoeken wij een leerkracht voor onze vervangingspool. Een leerkracht die sprankelt en straalt als een toermalijn. Die vrolijk en blij wordt van voor de klas staan. Met humor en plezier lesgeeft en krachtige lessen neerzet.

IKC de Toermalijn in Tegelen is jouw “standplaats”. Hier maak je, als leerkracht in verschillende groepen, ècht het verschil! Je werkt in een team dat samen in ontwikkeling is, samen verantwoordelijkheid draagt, elkaar ondersteunt en houdt van gezelligheid. Het kan voorkomen dan je ook als vervanger aan de slag gaat bij een van de scholen uit onze onderwijspool in Noord-Limburg; OJBS Het Maasveld of OJBS De Triolier.

Wie zoeken wij eigenlijk?
Als leerkracht heb jij hart voor het onderwijs en ben jij een inspirator voor de kinderen. Jij weet als geen ander hoe je de kinderen moet begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Met jouw scherpe blik en gevoel voor detail, signaleer jij ruwe diamanten die je kunt laten stralen. Als je jouw licht laat schijnen op onze kinderen, zie je pas echt de glans van de Toermalijn!

We zoeken een echte Toermalijner: iemand met bovennatuurlijke krachten die het beste uit de kinderen haalt en ze kan laten stralen. Door te denken in mogelijkheden, zie jij wat een kind nodig heeft en weet je hierop in te spelen. Ben jij klaar om als een echte Toermalijner voor de klas te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu en laat jouw kleurrijke persoonlijkheid schitteren.

Wat heb je nodig?

 • Je beschikt over een PABO-diploma;
 • Je hebt een passie voor en ervaring in het onderwijs;
 • Je hebt ervaring met het lesgeven vanuit het expliciete directe instructie model;
 • Je hebt affiniteit met of en voorkeur voor midden- en bovenbouw;
 • Je vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan met leerlingen uit een onderwijskansen wijk/met
  verschillende achtergronden;
 • Je bent voorspelbaar en kunt gedragsverwachtingen positief formuleren;
 • Je bent veerkrachtig, enthousiast, stressbestendig en initiatiefrijk;
 • Je kunt goed samenwerken met en leren van je collega’s;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat beloven we jou?

 • Een team dat voor je klaar staat en waar jij jezelf kunt door ontwikkelen;
 • We bieden flexibiliteit en houden rekening met eventuele andere werkzaamheden;
 • Minimaal 2 dagen per week inzet, de invulling hiervan gebeurt altijd in overleg;
 • Een contract voor 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan zetten we het contract om voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling afhankelijk van ervaring en competenties in schaal LB (cao primair onderwijs);
 • Een extra arbeidsmarkttoelage;
 • 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

Benieuwd hoe een dag als leerkracht bij De Toermalijn er eigenlijk uitziet? Neem dan contact op met Marjan Stappers (directeur) en Friederike Siepermann (adjunct directeur) van IKC de Toermalijn. Zij willen erg graag met je kennismaken en je laten ervaren hoe het is om bij De Toermalijn te werken. Tel: 077-3735345.

Solliciteer

 Heb je praktische vragen over de sollicitatieprocedure?
Stuur dan een mail naar personeelszaken@akkoord-po.nl

Upload hier je CV

Over de Toermalijn

Integraal Kindcentrum (IKC) de Toermalijn is onderdeel van Stichting Spring kinderopvang en Stichting Akkoord! openbaar basisonderwijs en biedt een leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen van 2-13 jaar en in de nabije toekomst van 0-13 jaar. Dit gezond IKC is gelegen in de wijk Op de Heide in Tegelen en onderschrijft de uitgangspunten van het openbaar onderwijs. Er is aandacht voor goede basisvaardigheden zoals taal en rekenen. Daarnaast is er aandacht voor gezonde voeding en leefstijl.

Over Stichting Akkoord

Akkoord! is een onderwijsstichting voor openbaar onderwijs in de gemeenten Beesel, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Leudal en Venlo. Het kloppend hart van Akkoord! zijn de 10 afzonderlijke scholen, waarvan 2 Integrale kindcentra. Elke school heeft een eigen, herkenbare identiteit en neemt een prominente rol in de maatschappij in. Diversiteit wordt gestimuleerd binnen iedere school, evenals onderlinge samenwerking.