Wij zoeken een topper, met hart voor onderwijs en samenwerking!

Kwaliteitscoördinator Onderwijsontwikkeling (KC-OO)

Een Toermalijn is veelzijdig, glanzend en kleurrijk. Dat zijn precies de eigenschappen die wij zoeken in jou als Kwaliteitscoördinator Onderwijsontwikkeling.

Leerling basisonderwijs De Toermalijn Tegelen

“Werken bij de IKC De Toermalijn is anders. Waarom? Omdat wij een hele bijzondere school zijn. We bevinden ons midden in de Tegelse wijk “Op de heide”. Een wijk waar, net als op onze school, kansen liggen voor iedereen. Bij ons is iedereen welkom. Hier kun je echt het verschil maken, voor de leerlingen, maar ook voor het team!”

De vacature

Met ons bevlogen team zorgen we dat talenten komen bovendrijven. En talenten moeten gevoed en geïnspireerd worden. Door gezonde voeding, sterke lessen en door een vernieuwende kijk op onderwijs. Buiten de lijntjes kleuren, ontdekken wat echt nodig is en het maximale uit onze kinderen halen. Want daar doe je het voor. Onze kinderen die klaargestoomd worden voor een glansrijke toekomst.

Denken, ontwikkelen én doen!
Een Toermalijn is veelzijdig, glanzend en kleurrijk. Dat zijn precies de eigenschappen die wij zoeken in jou. Als Kwaliteitscoördinator Onderwijsontwikkeling (KC-OO) ben je projectleider, beleidsadviseur én onderzoeks(bege)leider in één! Je (bege)leidt het team, je ontwikkelt het beleid van de school mee, je implementeert en draagt dit beleid samen uit. Je verdiept je in onderwerpen, pakt een project op, voert onderzoek uit binnen de school ten behoeve van de schoolontwikkeling. Kortom; je hebt echt invloed op de koers die we als school varen.

Om de theorie met de praktijk te blijven verbinden zul je ook lesgevende taken op je nemen.

Klinkt deze vacature je als muziek in de oren? Lees dan vooral verder en reageer!

Wie zoeken wij eigenlijk?
Nou, allereerst iemand die denkt in mogelijkheden en in kansen. Die ervan houdt om het maximale uit het team te halen en ziet wat de collega’s en leerlingen nodig hebben. Iemand die kan inspireren, motiveren en vooral de grotere lijnen en koers mee kan bepalen die wij als Integraal Kind Centrum gaan voeren. Natuurlijk hebben we alle punten die je nodig hebt om deze veelzijdige functie uit te oefenen even op een rijtje gezet.

Wat ga je doen?

 • Met jou enthousiasme stimuleer en begeleidt je collega’s, zowel individueel als collectief (PLG);
 • Je implementeert nieuwe ontwikkelingen door middel van coaching;
 • Als echte verbinder onderhoud je het in- en externe netwerk en weet je dit uit te breiden.
 • Je onderzoekt, voert uit en vertaalt dit in visievorming en onderwijsontwikkeling of verbetering;
 • Je signaleert en analyseert ontwikkelingen en behoeften en vertaalt deze in nieuwe voorstellen en adviezen; 
 • Je organiseert en regelt gesprekken, bereidt deze voor in de vorm van notities of verbetervoorstellen. Je coördineert de implementatie. 

Wat heb je nodig?

 • Een PABO-diploma en eventuele specialisaties zoals bereikt door een Post-HBO of een Master;
 • Ervaring en passie voor het onderwijs;
 • Coachende vaardigheden;
 • Veerkracht, enthousiasme, stressbestendigheid en initiatiefrijk;
 • Daadkracht, flexibiliteit en het kunnen maken van gepaste afwegingen;
 • (vlotte) goede communicatieve vaardigheden; 
 • goed kunnen samenwerken;
 • onderzoeksvaardigheden en een positief kritische grondhouding.

Wat beloven we jou?

 • Je bent onderdeel van een leuk team dat samen de schouders eronder wilt zetten;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een volledig nieuw schoolgebouw vanaf 2024;
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan blijven we voor onbepaalde tijd samenwerken;
 • Werktijden en -dagen bepalen we in overleg;
 • Salariëring conform CAO primair onderwijs

Benieuwd hoe een dag als Kwaliteitscoördinator Onderwijs bij De Toermalijn er eigenlijk uitziet? Neem dan contact op met Marjan Stappers en Friederike Siepermann van IKC De Toermalijn. Zij willen erg graag met je kennismaken en je laten ervaren hoe het is om bij De Toermalijn te werken.

Solliciteer

Solliciteren kan tot 30 april 2023.
Heb je praktische vragen over de sollicitatieprocedure?
Stuur dan een mail naar personeelszaken@akkoord-po.nl

Upload hier je CV

Over de Toermalijn

Integraal Kindcentrum (IKC) de Toermalijn is onderdeel van Stichting Spring kinderopvang en Stichting Akkoord! openbaar basisonderwijs en biedt een leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen van 2-13 jaar en in de nabije toekomst van 0-13 jaar. Dit gezond IKC is gelegen in de wijk Op de Heide in Tegelen en onderschrijft de uitgangspunten van het openbaar onderwijs. Er is aandacht voor goede basisvaardigheden zoals taal en rekenen. Daarnaast is er aandacht voor gezonde voeding en leefstijl.

Over Stichting Akkoord

Akkoord! is een onderwijsstichting voor openbaar onderwijs in de gemeenten Beesel, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Leudal en Venlo. Het kloppend hart van Akkoord! zijn de 10 afzonderlijke scholen, waarvan 2 Integrale kindcentra. Elke school heeft een eigen, herkenbare identiteit en neemt een prominente rol in de maatschappij in. Diversiteit wordt gestimuleerd binnen iedere school, evenals onderlinge samenwerking.