Wij zoeken kei goede leerkrachten!

Vacature leerkracht onderbouw

Een Toermalijn is veelzijdig, glanzend en kleurrijk. Dat zijn precies de eigenschappen die wij zoeken in jou als leerkracht voor onze jongste kinderen.

“Werken bij de IKC De Toermalijn is anders. Waarom? Omdat wij een hele bijzondere school zijn. We bevinden ons midden in de Tegelse wijk “Op de heide”. Een wijk waar, net als op onze school, kansen liggen voor iedereen. Bij ons is iedereen welkom. Hier kun je echt het verschil maken, voor de leerlingen, maar ook voor het team!”

De vacature

Bij de Toermalijn zoeken wij een sprankelende onderbouw leerkracht die straalt als een toermalijn. Die vrolijk en blij wordt van voor de klas staan. Met humor en plezier lesgeeft en krachtige lessen neerzet. Binnen IKC de Toermalijn maak je als leerkracht ècht het verschil! Je werkt in een team dat samen in ontwikkeling is, samen verantwoordelijkheid draagt, elkaar ondersteunt en houdt van gezelligheid. 

Wie zoeken wij eigenlijk?

Als leerkracht bij de Toermalijn heb jij hart voor het onderwijs en ben jij een inspirator voor de kinderen. Jij weet als geen ander hoe je de kinderen moet begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Met jouw scherpe blik en gevoel voor detail, laat je jouw licht schijnen op onze kinderen. Door te denken in mogelijkheden, zie jij wat een kind nodig heeft en weet je hierop in te spelen.

Ben jij klaar om als een echte Toermalijner voor de klas te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu en laat jouw kleurrijke persoonlijkheid schitteren.

Wat heb je nodig?

 • Je beschikt over een PABO-diploma;
 • Je hebt een passie voor en ervaring in het onderwijs aan het jonge kind;
 • Je hebt ervaring met het lesgeven vanuit het expliciete directe instructie model; met oog voor doelgericht werken met het jonge kind waarbij je een beredeneerd aanbod wilt creëren voor elk kind;
 • Je vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan met jonge leerlingen uit een onderwijskansen wijk/met verschillende achtergronden;
 • Je hebt kennis of je wilt deze opdoen over voor- en vroegschoolse educatie en je bent bereid om intensief op te trekken met pedagogische professionals van de kinderopvang;
 • Je bent voorspelbaar en kunt gedragsverwachtingen positief formuleren;
 • Je bent veerkrachtig, enthousiast, stressbestendig en initiatiefrijk;
 • Je kunt goed samenwerken met en leren van je collega’s;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

Wat beloven we jou?

 • Een team dat voor je klaar staat en waar jij jezelf kunt door ontwikkelen;
 • Een contract voor 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan zetten we het contract om voor onbepaalde tijd;
 • Minimale werktijdfactor 0.6 (meer uren zijn bespreekbaar);
 • Werktijden en inzet in overleg;
 • Inschaling afhankelijk van ervaring en competenties in schaal LB (cao primair onderwijs);
 • Een extra arbeidsmarkttoelage;
 • 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

Benieuwd hoe een dag als leerkracht bij De Toermalijn er eigenlijk uitziet? Neem dan contact op met Marjan Stappers (directeur) en Friederike Siepermann (adjunct directeur) van IKC de Toermalijn. Zij willen erg graag met je kennismaken en je laten ervaren hoe het is om bij De Toermalijn te werken. Tel: 077-3735345.

Solliciteer

 Heb je praktische vragen over de sollicitatieprocedure?
Stuur dan een mail naar personeelszaken@akkoord-po.nl

Upload hier je CV

Over de Toermalijn

Integraal Kindcentrum (IKC) de Toermalijn is onderdeel van Stichting Spring kinderopvang en Stichting Akkoord! openbaar basisonderwijs en biedt een leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen van 2-13 jaar en in de nabije toekomst van 0-13 jaar. Dit gezond IKC is gelegen in de wijk Op de Heide in Tegelen en onderschrijft de uitgangspunten van het openbaar onderwijs. Er is aandacht voor goede basisvaardigheden zoals taal en rekenen. Daarnaast is er aandacht voor gezonde voeding en leefstijl.

Over Stichting Akkoord

Akkoord! is een onderwijsstichting voor openbaar onderwijs in de gemeenten Beesel, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Leudal en Venlo. Het kloppend hart van Akkoord! zijn de 10 afzonderlijke scholen, waarvan 2 Integrale kindcentra. Elke school heeft een eigen, herkenbare identiteit en neemt een prominente rol in de maatschappij in. Diversiteit wordt gestimuleerd binnen iedere school, evenals onderlinge samenwerking.